VERBAU-betonstuc

100% waterdichte, extreem vlekbestendige, slijtvaste afwerking met betonstuc van Verbau

Vloeren
Wanden
Badkamers
Meubels

Alles over betonstuc 

Betonstuc

VERBAU-betonstuc is een bijzondere kant & klare stucpasta op basis van hars, kwartszand en cement die we op maat voor je op kleur maken. Het hoge percentage hars is uniek en maakt ons materiaal volledig waterdicht en zeer vlekbestendig, in tegenstelling tot veel vergelijkbare producten.

GRATIS STALEN

Bepaal je kleur en test ook vooral de water- en vlekbestendigheid.

AAN DE SLAG

Doe het zelf. Wat ga jij maken met VERBAU-betonstuc?

WORKSHOPS

Profiteer van onze jarenlange ervaring, product- en vakkennis.

LATEN DOEN

Het vakteam van VERBAU is dé specialist in betonstuc.

MEER OVER BETONSTUC

Bijna elke ondergrond is, met de juiste voorbereiding, geschikt voor VERBAU-betonstuc. Ons betonstuc is te gebruiken als afwerking van vloeren, wanden, badkamers, keukens en meubels. Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in natte ruimtes. Dus ook (inloop)douches. Betonstuc is een dunne afwerklaag van maar een paar millimeter: je verliest dus geen kostbare ruimte. En bij renovatie kun je tegels gewoon laten zitten (mits ze goed vastzitten en vlak zijn aangebracht). Ons betonstuc is spanning-overbruggend en is daardoor naadloos aan te brengen. Zonder voegen, naden of kit. Hoe gladder het materiaal wordt afgewerkt, hoe eenvoudiger het onderhoud. VERBAU-betonstuc is niet gevoelig voor verkleuring door vocht of vetten. Heb je op je woonvloer of keukenblad geknoeid met olijfolie? Even een doekje erover en weg is de vlek. De vlekbestendigheid van VERBAU-betonstuc is niet afhankelijk van de coating, zoals bij veel andere producten.

“Veel betonlook-producten als béton-ciré of microcement en ook gevlinderde betonvloeren zijn voor de verkleuring door vocht en vetten volledig afhankelijk van de coating. Als die beschadigt of verslijt, heb je binnen de kortste keren vlekken die niet meer wegtrekken. VERBAU-betonstuc kant & klaar is vlekbestendig van zichzelf. Ons betonstuc verkleurt niet bij aanraking met vocht of vetten, ook niet als de topcoating is aangetast. We laten je dat in onze toonkamer graag zien maar test het ook vooral zelf!”

Michiel Verheggen, eigenaar VERBAU

Alle producten van het merk VERBAU-betonstuc zijn gemaakt op waterbasis. Dat is niet alleen prettig voor de verwerker, ook voor het milieu.

DE HAND VAN DE MEESTER

VERBAU-betonstuc wordt met de hand aangebracht in een ambachtelijke stuctechniek. In een afwerking van VERBAU-betonstuc zie je altijd het handschrift van degene die het aanbrengt. Ambachtelijk, puur en met kleine imperfecties. De look & feel van het materiaal bepaal je zelf door de keuze voor kleur, korrelgrootte (van ruw tot heel fijn) en techniek van aanbrengen. Van superstoer tot heel zacht: net wat bij jou en je woonstijl past. Kies je een industriële betonlook of past een landelijke sfeer beter bij jou? We maken het betonstuc op maat voor je op kleur. Er is een uitgebreid palet met basistinten. Zit jouw kleur daar niet bij dan creëren we met liefde een kleur speciaal voor jouw project.

“In de toonkamer-werkplaats-winkel van VERBAU zie en voel je wat je met VERBAU-betonstuc kunt bereiken. We helpen je er graag met persoonlijk advies voor jouw project. Loop binnen op vrijdag of zaterdag of maak een afspraak.”

Marieke Hüsstege, eigenaar VERBAU

BETONSTUC VLOEREN

 • Naadloze afwerking van slechts enkele millimeters
 • Praktisch in gebruik, hygiënisch, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk
 • Sterk en flexibel: VERBAU-betonstuc is niet scheurgevoelig
 • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 • Kan ook worden aangebracht over bestaande (tegel)vloeren

“Een betonstucvloer is géén gietvloer maar een handgespaande vloer. Dat betekent dat de vloer met de hand wordt gestuukt. Die menselijke touch zorgt voor kleine imperfecties die maken dat de vloer leeft. Dat proef je meteen in de sfeer die een VERBAU-betonstucvloer geeft. Geen kunstmatig, steriel oppervlak maar een ambachtelijk gemaakte vloer waarin je het handschrift van de maker terugziet.”

Marieke Hüsstege, eigenaar VERBAU

BETONSTUC BADKAMERS

 • Waterdicht stucwerk
 • Ook voor douche en vloer
 • Naadloos: dus zonder voegen!
 • Praktisch in gebruik, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
 • Bestaand tegelwerk kan gewoon blijven zitten

“Heb je van je aannemer, stukadoor of badkamerspecialist gehoord dat betonstuc niet geschikt is voor badkamers en zeker niet voor (inloop)douches? Dat horen we vaak. Laat je niet afschrikken: met VERBAU-betonstuc kan het echt! De juiste opbouw, producten en applicatie zijn cruciaal. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met stucwerk in badkamers en helpen je graag. Kom vooral langs of bel of mail ons. Natuurlijk mag je aannemer of stukadoor ook zelf contact met ons opnemen.”

Michiel Verheggen, eigenaar VERBAU

BETONSTUC KEUKENS

 • Vlekbestendige afwerking
 • Naadloos aan te brengen, geen beperking in formaat of vorm
 • Praktisch in gebruik, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
 • Kan ook over bestaande ondergronden

“Wel een betonlook maar niet de nadelen van beton! Zie je een stoer betonnen blad of keukenwand wel zitten maar vind je vlekbestendigheid belangrijk in je keuken? Tijdens het koken werk je natuurlijk veel met vetten en olie. Een massief betonnen aanrechtblad zit al gauw vol met vlekken die je er niet meer uit krijgt. VERBAU-betonstuc is niet vlekgevoelig. Met een doekje veeg je olie en vetspetters zo weg. Probeer het zelf maar uit op een van onze stalen.”

Marieke Hüsstege, eigenaar VERBAU

PORTFOLIO

Een idee wat je met VERBAU-betonstuc kunt bereiken? Scroll door ons portfolio hieronder of volg ons op Instagram of Pinterest. En kom vooral langs in onze toonkamer. We adviseren je graag.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

GRATIS STALEN

Bepaal je kleur en test ook vooral de water- en vlekbestendigheid.

AAN DE SLAG

Doe het zelf. Wat ga jij maken met VERBAU-betonstuc?

WORKSHOPS

Profiteer van onze jarenlange ervaring, product- en vakkennis.

LATEN DOEN

Het vakteam van VERBAU is dé specialist in betonstuc.