Levertijd, bezorgen en verzendkosten webshop

Reguliere levertijden

VERBAU-betonstuc

We gaan ervoor je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14 uur worden geplaatst, verzenden we nog dezelfde dag.

Dat lukt natuurlijk niet als producten niet op voorraad zijn. Op de productpagina vind je een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten we je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

We leveren VERBAU-betonstuc via de postbode of pakketbezorger van PostNL en Belgische collega’s. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 09.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt van ons daarom altijd de Track&Trace-gegevens.

Bezorging wijzigen
Je kunt al vóór de (eerste) bezorging aangeven als jij je pakket van VERBAU-webshop op een ander adres of specifiek tijdstip wilt ontvangen. Ideaal als je een drukke agenda hebt. Komt het dan nog steeds niet gelegen? Dan kun je het pakket eenvoudig bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie laten bezorgen. Via de Track & Trace e-mail die je ontvangt nadat we jouw pakket hebben overgedragen aan PostNL kun je op de PostNL-trackingsite of via de PostNL-app de dag en/of tijd van de bezorging wijzigen. Dit kan vanaf het moment dat het pakket de eerste sorteerscan krijgt tot 06.00uur op de dag van bezorging.
Deze service geldt vooralsnog alleen voor verzendingen binnen Nederland. Wil je je pakket in België laten afleveren op een ophaalpunt? Neem dan bij je bestelling meteen even contact met ons op dan stellen we dit handmatig voor je in!

Leemstuc

Leemstuc wordt rechtstreeks geleverd vanuit het magazijn van onze leverancier van Claytec en Yosima. Voor bijna alle producten geldt een levertijd van enkele dagen.

Je ontvangt de track&trace-gegevens van deze zendingen via de importeur. Ontvang je de levering liever op een ander adres of op een specifieke datum? Vermeld dit dan in je bestelling bij Opmerkingen.

VERZENDKOSTEN

De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. Die zijn:

VERBAU-betonstuc
Bestellingen tot € 350
Binnen Nederland:
€ 6,95 per pakket tot maximaal 23 kg.
Naar België:
€ 10 per pakket tot maximaal 23 kg.

Bestellingen vanaf € 350
Gratis verzending binnen heel Nederland en België

Verzending naar andere bestemmingen dan Nederland en België?
Mail ons voor een prijs op maat op webshop@verbau.nl

VERBAU-leemstuc
Binnen Nederland:
Per pakket tot maximaal 20 kg (bv. een emmer leemfinish) € 7,95
Per pallet of bigbag € 81,50 (inclusief een Europallet met statiegeld)
Naar België:
op aanvraag

Verzending naar andere bestemmingen dan Nederland en België?
Mail ons voor een prijs op maat op webshop@verbau.nl

De waardering van www.verbau.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 454 reviews.