iDeal
Veilig, makkelijk en snel betalen vanaf je eigen vertrouwde bankomgeving. Controle en overzicht op je betalingen: de iDEAL-transactie is meteen zichtbaar in je rekeningoverzicht. Je kunt via iDEAL betalen als je internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Bancontact
De meest gebruikte betaalmethode van België. Direct online afrekenen, via je eigen vertrouwde bankomgeving.

Betalen bij afhalen (PIN-only)
Kom je je bestelling afhalen in onze toonkamer-werkplaats-winkel? Dan kun je kiezen voor ‘Betalen bij afhalen’. Deze betaalwijze geldt niet voor workshops.
LET OP: in de winkel accepteren we alleen PIN-betalingen. Geen creditcards en geen cash.

Klarna – Achteraf betalen
In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je deze betaalmethode aan. Je betaalt aan Klarna.
Meer informatie vind je  in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Creditcard
We accepteren (alleen online) creditcard-betalingen van Mastercard, VISA en American Express. Het enige dat je hoeft te doen is je kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Betalen met Creditcard is wereldwijd de meeste gebruikte online-betaalmethode.

Sofort Banking / DIRECTebanking
SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumentenbanken uit deze landen. Als je kiest voor SOFORT Banking, word je doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je je land van herkomst en  bank. Vervolgens log je in met de gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en krijg je een overzicht van je rekeningen te zien. Daarna kies je vanuit welke rekening je de betaling wilt voldoen.

Vooraf overmaken / SEPA-overboeking
LET OP: Het verwerken van een overboeking duurt meestal enkele werkdagen. Kies je voor deze betaalmethode dan duurt het langer voordat je je bestelling in huis hebt.
Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. SEPA-overboekingen worden ondersteund in 34 landen. Wanneer je kiest voor betalen via een SEPA-overboeking, ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je online bankomgeving, wanneer het je het beste uitkomt. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden wij de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee je kunt betalen via een app. Dit verlaagt de kans op fouten. Wil je geen gebruik maken van de QR-code en per ongeluk een fout maken bij het invullen van de betaalgegevens, dan storten wij de transactie automatisch terug.