Gezien in Landelijk Wonen: betonstuc keuken

Marjon werkte haar aanrecht zelf af met betonstuc. “Dat vind ik zo sfeervol staan en echt passen bij deze donkere, stoere keuken.  Ik gebruikte VERBAU-betonstuc. Het is best een tijdrovend klusje, maar het is ook ijzersterk en slijtvast.”

Voordeelset keukenmeubels, VERBAU-betonstuc

Eenvoudig zelf aan te brengen

Waterproof & vetbestendig

Stoere look, verkrijgbaar in 9 kleuren

Geef je aanrecht, keukenmeubel of bar ook die stoere look met VERBAU-betonstuc

VERBAU-betonstuc is een kant&klare 100% waterproof en vetbestendige stucpasta, die je aanbrengt als een dunne afwerklaag over je meubels. Gebruik voor een intensief gebruikt oppervlak als een keukenblad een stevig, stootvast materiaal als basis. Het liefst okoumé of berken watervast verlijmd multiplex.

Je bent niet gebonden aan een maximale afmeting: je bouwt de ondergrond op in de door jou gewenste vorm en grootte. Na de afwerking met betonstuc zie je niets meer van eventuele naden en stootvoegen. Een volledig rondom met VERBAU-betonstuc afgewerkt meubel is ook bestand tegen hitte en kou, regen en wind en kun je dus ook gebruiken als buitenkeuken.

Omdat je het oppervlak heel glad kunt afwerken met VERBAU-betonstuc, houd je het heel eenvoudig schoon.

Marjon in haar keuken die ze zelf afwerkte met VERBAU-betonstuc

Kan ik dit zelf?

Denk je er ook aan om jouw keuken af te werken met betonstuc? Maar twijfel je of jou dit lukt? Het belangrijkste is een goede basis van je meubel. Het afwerken met betonstuc gaat je zeker lukken! Bij VERBAU weten we precies wat je nodig hebt voor de perfecte uitvoering. En we delen onze kennis en professionele producten graag met je. Check de werkinstructie, kom langs in onze toonkamer, bel, app of mail ons gewoon. We helpen je graag op weg!

Eerst even oefenen onder begeleiding van een van onze vakmensen? Volg dan een workshop.

Voordeelset keukenmeubels

Onze set betonstuc voor keukenmeubels is speciaal samengesteld voor deze klus en is verkrijgbaar in de 9 basiskleuren van VERBAU. Met een naturelle, mediterrane tot industriële betonlook.

Met deze voordeelset VERBAU-betonstuc & sealer werk jij jouw keukenblad, bar of meubel eenvoudig 100% waterdicht en helemaal naadloos af. Door de unieke samenstellling van VERBAU-betonstuc ontvang je de stucpasta voor jouw klus helemaal kant&klaar, gemengd in de kleur van je keuze. Je hoeft dus niet te wegen en mengen maar kunt meteen aan de slag. Emmer open en stuken maar!

De keuken op de foto’s is van Marjon Kappers uit Schoonhoven en staat in het magazine Landelijk Wonen nr 6-2022. Marjon heeft haar keuken zelf gemaakt en afgewerkt met VERBAU-betonstuc in grof + fijn +extra fijn in de kleur antraciet. Volg Marjon op Instagram @onshuis_haven10

Fotografie: Henny van Belkom

Beton ciré keukenblad

Aan de slag met betonstuc in je keuken

Bedenk, ontwerp en maak zelf jouw ideale aanrechtblad of keukenmeubel en werk het waterproof en vetbestendig af met VERBAU-betonstuc.
Stel vandaag nog jouw voordeelset betonstuc samen en aan de slag!