Gezien in vtwonen: DIY betonlook bureau

Voor alle creatievelingen, harde werkers en studenten: dit bureau maakt het afvinken van to-do’s een makkie. Met de VERBAU limited editon vtwonen voordeelset heb je meteen alles in huis om deze DIY uit vtwonen #11 te rocken!

VERBAU-betonstuc voordeelset vtwonen limited edition

Eenvoudig zelf aan te brengen

Geen beperking in vorm of maat van je meubel

Stoere look, verkrijgbaar in 9 kleuren

Geef jouw bureau, salontafel, bar of kast een betonlook met VERBAU-betonstuc

VERBAU-betonstuc is een kant&klare 100% waterproof stucpasta, die je aanbrengt als een dunne afwerklaag over je meubel van in dit geval mdf. Ons betonstuc is ook geschikt als afwerking van je salontafel, bar, schappen of kastfrontjes. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt: ook je badkamer, keukenwand en woonvloer kun je afwerken met VERBAU-betonstuc.

Met betonstuc ben je voor de afwerking van meubels niet gebonden aan een maximale afmeting: je bouwt de ondergrond op uit plaatmateriaal en na de afwerking met betonstuc zie je niets meer van eventuele naden en stootvoegen. Een volledig rondom met VERBAU-betonstuc afgewerkt meubel is bestand tegen hitte en kou, regen en wind en kun je dus ook gebruiken als buitenkeuken. En je houdt het heel eenvoudig schoon.

VERBAU-betonstuc bureau diy vtwonen 11
VERBAU-betonstuc in vtwonen#11

Kan ik dit zelf?

Klaar voor jouw bureau of ander meubel met betonstuc? Maar twijfel je of jou dit lukt? Het belangrijkste is een goede basis van je meubel. Het afwerken met betonstuc gaat je zeker lukken! Bij VERBAU weten we precies wat je nodig hebt voor de perfecte uitvoering. En we delen onze kennis en professionele producten graag met je. Check de werkinstructie, kom langs in onze toonkamer, bel, app of mail ons gewoon. We helpen je graag op weg!

Eerst even oefenen onder begeleiding van een van onze vakmensen? Volg dan een workshop.

Limited edition vtwonen voordeelset

Speciaal voor de DIY in vtwonen #11 hebben we een limited edition set samengesteld van VERBAU-betonstuc + gereedschap met een mooie korting. De set is verkrijgbaar in 9 kleuren. Met een naturelle, mediterrane tot industriële betonlook. Bestel ‘m nu.

Het bureau op de foto’s komt uit vtwonen #11 2022 en is afgewerkt in VERBAU-betonstuc in de kleur beige.


Styling: Kim van Rossenberg
Uitvoering: Richard van Meerveld
Fotografie: Peggy Janssen

VERBAU-betonstuc vtwonen diy voordeelset

Aan de slag met jouw betonlook bureau

Volg de tekening en beschrijving in vtwonen #11
of bedenk, ontwerp en maak zelf jouw ideale meubel.

Stel vandaag nog de limited edition vtwonen voordeelset samen en do-it-yourself!