Betonstuc of leemstuc laten uitvoeren?

Neem geen risico, ga voor gegarandeerde kwaliteit en laat ons het stucwerk uitvoeren. Ons vakteam is gespecialiseerd in betonstuc en leemstuc. Kies vakmanschap, ruim 20 jaar ervaring én afbouwgarantie.

Lees meer over uitvoering door ons vakteam

Heb je plannen om betonstuc en/of leemstuc te laten uitvoeren? Dan zoek je een betrouwbare specialist om jouw woonwensen te realiseren. Een partner die het vak verstaat, met wie het klikt en die je het vertrouwen én de garantie geeft dat je jarenlang van het eindresultaat kunt genieten. Het specialistische vakteam van VERBAU doet niets anders dan het aanbrengen van leem- en betonstuc bij particulieren en zakelijke projecten. En dat doen we al sinds 1996. Tot tevredenheid van inmiddels honderden opdrachtgevers.

Het eigen vakteam van VERBAU werkt vanuit Esbeek, gemeente Hilvarenbeek. De driehoek Tilburg-Eindhoven-Turnhout is het primaire werkgebied van ons gespecialiseerde vakteam. Buiten dit gebied voeren we grotere projecten uit in heel Nederland en België.

Voor betonstucprojecten buiten ons werkgebied brengen we je graag in contact met een premium professional met ruime ervaring met VERBAU-betonstuc bij jou in de regio.

BEZOEK ONZE TOONKAMER

Kom langs, we laten je alle mogelijkheden graag zien.

PRIJZEN STUCWERK LATEN UITVOEREN

Check onze richtprijzen en vraag een offerte-op-maat aan.

NOA AFBOUW GARANTIE

VERBAU werkt met NOA Afbouwgarantie, dat is goed geregeld.