Uitvoering

Werk laten uitvoeren? Neem geen risico, ga voor gegarandeerde kwaliteit. Ons vakteam is gespecialiseerd in betonstuc en leemstuc. Kies vakmanschap, ruim 20 jaar ervaring én afbouwgarantie.

Lees meer over uitvoering door ons vakteam

UITVOERING

Heb je plannen om leemstuc en/of betonstuc te laten aanbrengen? Dan zoek je een betrouwbare specialist om jouw woonwensen te realiseren. Een partner die het vak verstaat, met wie het klikt en die je het vertrouwen én de garantie geeft dat je jarenlang van het eindresultaat kunt genieten. Het specialistische vakteam van VERBAU doet niets anders dan het aanbrengen van leem- en betonstuc bij particulieren en zakelijke projecten. En dat doen we al sinds 1996. Tot tevredenheid van inmiddels honderden opdrachtgevers.

Vanaf eind 2020 werken we vanuit Esbeek, gemeente Hilvarenbeek. De driehoek Tilburg-Eindhoven-Turnhout is het primaire werkgebied van ons gespecialiseerde vakteam. Hierbinnen vallen ook Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Oirschot, Haaren, Vught, Goirle, Riel, Alphen, Baarle-Nassau, Poppel, Weelde, Ravels, Arendonk, Bladel, Hapert en de acht zaligheden Eersel, Steensel, Knegsel, Duizel, Wintelre, Netersel, Hulsel en Reusel. Buiten dit gebied voeren we grotere projecten uit in heel Nederland en België. Voor kleinere projecten buiten ons werkgebied brengen we je graag in contact met een specialist bij jou in de regio.

PRIJZEN

Een idee wat het je gaat kosten? Check onze richtprijzen.

KOM LANGS

Bezoek onze toonkamer, we laten je alle mogelijkheden graag zien.

GARANTIE

VERBAU werkt met NOA Afbouwgarantie, dat is goed geregeld.

MAATWERK

We maken graag een offerte-op-maat voor jouw project.

KWALITEIT & GARANTIE

VERBAU is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Dat betekent voor jou dat je NOA-Afbouwgarantie hebt op het werk dat we voor je uitvoeren. NOA zet zich in om de kwaliteit in onze branche hoog te houden: NOA-Afbouwbedrijven leveren een perfect eindresultaat en NOA staat in geval van geschillen borg voor een goede afhandeling.

“Tja, en wat betreft Michiel en zijn team: daar bof je maar mee. Stuccen blijkt echt een klus en dat heeft hij heel vakkundig gedaan maar ook op een heel prettige manier. Er was veel overleg, hij heeft ons goed geadviseerd bij de kleurkeuzes. En hij heeft heel netjes gewerkt: bijna elke avond konden we toch kokenJ”

Marion, opdrachtgever team VERBAU

VAN ORIËNTATIE TOT EINDRESULTAAT IN 5 STAPPEN

1. JE BENT AL BEGONNEN

Als je dit leest ben je je al uitgebreid aan het oriënteren. Klik (als je dat nog niet hebt gedaan) nog even door en lees meer over de eigenschappen van leemstuc en/of betonstuc en oriënteer je ook vooral op de kosten van uitvoering.

“Om er wat moois van te maken, vinden we het belangrijk dat het klikt. Daarom maken we graag persoonlijk kennis.”

Marieke Hüsstege, eigenaar VERBAU

2. BEZOEK ONZE TOONKAMER

Enthousiast geworden? Passen onze materialen en aanpak in jouw plannen? Kom dan vooral langs in onze toonkamer in Esbeek. We nemen de mogelijkheden graag met je door, geven je advies over kleur- en materiaalgebruik en laten je de verschillende afwerkingen graag zien en voelen. En we vertellen je meteen ook over de geschikte opbouw en voorbereiding van de ondergrond.

“Misschien heb je al ideeën over kleurgebruik en de combinatie met andere materialen? Verzamel vooraf je wensen en ideeën en breng vooral foto’s en materiaalstalen mee zodat je ter plekke een moodboard kunt maken met onze stalen.”

Marieke Hüsstege, eigenaar VERBAU

3. EEN OFFERTE OP MAAT

Bevalt de kennismaking en wil je graag dat we voor je aan de slag gaan? Tijdens je bezoek aan de toonkamer vullen we samen ons offerteformulier in, of -als het druk is- mailen we je dat toe zodat je het zelf thuis in kunt vullen.

Voor het maken van een offerte hebben we het volgende nodig:

  • (werk)tekeningen met exacte maatvoering
  • informatie over de ondergrond
  • bij een verbouwing: foto’s van de actuele situatie

“In de toonkamer maken we nooit ter plekke een offerte, dat is echt maatwerk. Als we alle gegevens compleet hebben, ga ik voor je rekenen. Je ontvangt je offerte-op-maat vervolgens via e-mail. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen, kan dat soms eventjes duren. Een offerte maken is echt een arbeidsintensief meet- en rekenwerk. Ben je in de toonkamer geweest dan heeft jouw offerte-aanvraag in ieder geval altijd voorrang op online aanvragen.”

Michiel Verheggen, eigenaar VERBAU

4. OPDRACHT

Is onze offerte naar je zin, dan kun je die (online) accorderen. Na je akkoord nemen we contact met je op over de start van de werkzaamheden en de geschatte opleverdatum. Geef ons ook vooral even aan met welke huisregels we rekening kunnen houden als we aan de slag gaan.

We maken duidelijke afspraken over de momenten van afstemming tijdens het werk en wat we van de ondergrond en werksituatie verwachten.

“Omdat de kwaliteit en uitstraling van het eindresultaat staat of valt met de juiste ondergrond, stellen we daar behoorlijk strenge eisen aan. We sturen die mee met onze offertes zodat jij ze kunt afstemmen met je aannemer of klusbedrijf. Uiteraard mag je aannemer ook rechtstreeks contact met ons opnemen over de technische details.”

Michiel Verheggen, eigenaar VERBAU

5. DE UITVOERING

Eindelijk is het zover! We gaan voor je aan de slag met die vloer, wand(en), badkamer of dat keukenmeubel. Op de startdatum lopen we eerst uitgebreid samen de uitgangspunten door en spreken we een aantal contactmomenten af tot aan de oplevering. Vooral het aanbrengen van betonstuc is een arbeidsintensief proces. We bouwen het op in meerdere lagen die allemaal goed moeten drogen. Voor een woonvloer zijn we al gauw een werkweek bezig en bij een badkamer moet je rekening houden met anderhalve week. En dan kun je eindelijk gaan genieten van het eindresultaat!

Op vakwerk uitgevoerd door VERBAU geldt NOA Afbouwgarantie. Klik op het logo voor meer informatie.

PRIJZEN

Een idee wat het je gaat kosten? Check onze richtprijzen.

KOM LANGS

Bezoek onze toonkamer, we laten je alle mogelijkheden graag zien.

GARANTIE

VERBAU werkt met NOA Afbouwgarantie, dat is goed geregeld.

MAATWERK

We maken graag een offerte-op-maat voor jouw project.