Uitvoering

Werk laten uitvoeren? Neem geen risico, ga voor gegarandeerde kwaliteit. Ons vakteam is gespecialiseerd in betonstuc en leemstuc. Kies vakmanschap, ruim 20 jaar ervaring én afbouwgarantie.

Lees meer over uitvoering door ons vakteam

Heb je plannen om betonstuc en/of leemstuc te laten aanbrengen? Dan zoek je een betrouwbare specialist om jouw woonwensen te realiseren. Een partner die het vak verstaat, met wie het klikt en die je het vertrouwen én de garantie geeft dat je jarenlang van het eindresultaat kunt genieten. Het specialistische vakteam van VERBAU doet niets anders dan het aanbrengen van leem- en betonstuc bij particulieren en zakelijke projecten. En dat doen we al sinds 1996. Tot tevredenheid van inmiddels honderden opdrachtgevers.

Vanaf eind 2020 werken we vanuit Esbeek, gemeente Hilvarenbeek. De driehoek Tilburg-Eindhoven-Turnhout is het primaire werkgebied van ons gespecialiseerde vakteam. Hierbinnen vallen ook Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout, Moergestel, Oirschot, Haaren, Vught, Goirle, Riel, Alphen, Baarle-Nassau, Poppel, Weelde, Ravels, Arendonk, Bladel, Hapert en de acht zaligheden Eersel, Steensel, Knegsel, Duizel, Wintelre, Netersel, Hulsel en Reusel. Buiten dit gebied voeren we grotere projecten uit in heel Nederland en België. Voor kleinere projecten buiten ons werkgebied brengen we je graag in contact met een specialist bij jou in de regio.

KOM LANGS

Bezoek onze toonkamer, we laten je alle mogelijkheden graag zien.

PRIJZEN

Check onze richtprijzen en vraag een offerte-op-maat aan.

GARANTIE

VERBAU werkt met NOA Afbouwgarantie, dat is goed geregeld.