grijsblauw

VERBAU-betonstuc basiskleuren licht grijsblauw

VERBAU-betonstuc basiskleuren licht grijsblauw

VERBAU-betonstuc maken we op kleur met voornamelijk minerale pigmenten. Daarmee kunnen we bijna alle kleuren mengen. Hier zie je onze meestverkochte kleuren: de basiskleuren. Je ziet verschil tussen een standaard afwerking (grof+fijn) en een afwerking met extra fijn (grof+fijn+extra fijn). Niet alleen is een afwerking met extra fijn gladder dan een standaardafwerking, de kleur wordt er ook lichter van én de extra fijn benadrukt de tekening in het betonstuc extra.

Kleurbeleving wordt altijd beïnvloed door afwerking, grootte van het oppervlak, lichtbronnen en kleurgebruik in de directe omgeving. Kleuren kunnen afwijken van de kleuren op het beeldscherm, ons advies is de kleur altijd te bepalen aan de hand van een materiaalstaal. Vraag voor inspiratie ons gratis stalensetje in de basiskleuren aan of kom langs in onze toonkamer, daar kunnen we je nog veel meer kleuren laten zien.

2 thoughts on “grijsblauw

 1. F.v.Doormaal schreef:

  Is het ook mogelijk om op tegels toe te passen?

 2. Marieke schreef:

  Hallo F,
  Ons betonstuc kan prima worden aangebracht over tegels. Mits die goed vast zitten en vlak zijn aangebracht. Het is wel belangrijk de tegelondergrond eerst met een dunne laag cementgebonden materiaal te egaliseren voordat je het betonstuc aanbrengt. Zie voor meer informatie onze werkinstructies: https://www.verbau.nl/betonstuc/werkinstructie/
  Hartelijke groet,
  Marieke #teamVERBAU

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *