Nieuws, Openingstijden

Coronavirus: we passen ons even aan

Vanwege het coronavirus passen we ons even aan. Jouw en onze gezondheid staat natuurlijk op de eerste plaats! Onze toonkamer in Zaltbommel is daarom voorlopig alleen op afspraak open. Zo kunnen we je altijd 1-op-1 helpen en hoef je niet onnodig te wachten.

We nodigen je verder van harte uit om online te winkelen. Onze webshop is 24-7 open. We maken en verzenden je bestelling zoals gewoonlijk: op werkdagen voor 14 uur besteld is nog dezelfde dag verzonden (en gewoonlijk de volgende werkdag in huis). Heb je onze hulp of advies nodig bij je project? We helpen je graag met (technisch) advies op afstand. Via de telefoon of mail en als dat handiger is bijvoorbeeld met een videogesprek.

Opdrachtgevers waar we de komende weken aan de slag gaan, hoeven zich geen zorgen te maken. We komen gewoon ons vakwerk uitoefenen. We blijven op afstand, geven geen handen en letten extra op hygiëne. Ons team uitvoering is fit. Wanneer we ons niet goed voelen, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan blijven we thuis.

Heb je vragen? Bel of mail ons dan vooral. We helpen je graag.
Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Hartelijke groet,
Michiel & Marieke
eigenaren VERBAU

Back to list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.