NOA Afbouwvakdag

Op 4 april aanstaande vind je VERBAU op de Afbouwvakdag. Hét vakevenement van de afbouwbranche. Een dag om inspiratie op te doen, kennis te delen en te netwerken. Iedereen die ertoe doet in de afbouwwereld is erbij. Locatie: de Werkspoorkathedraal, indrukwekkend industrieel erfgoed in Utrecht.

We ontmoeten op deze dag graag professionals die (willen) werken met VERBAU-betonstuc: stukadoors, vloerenleggers, meubelmakers, (interieur)architecten en ontwerpers. Zet 4 april dus in je agenda en meld je (gratis) aan op www.afbouwvakdag.nl

In stand 575 presenteren we je VERBAU-betonstuc kant&klaar: het enige gebruiksvriendelijke betonstuc dat van zichzelf waterproof & vlekbestendig is. Ontdek het gemak van de kant&klare stucpasta en profiteer van de voordelen van VERBAU-betonstuc voor jouw projecten.

Tot ziens op 4 april!

Meld je (gratis) aan op www.afbouwvakdag.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

De waardering van verbauwebshop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 154 reviews.